Sale!

Stone Island Herre Jakker | 43532 Naslan Light Watro Jacket Black

NOK 1656.72 NOK 699.15

Denne beskrivelsen er automatisk oversatt: Svart jakke fra Stone Island. Laget av et lett, slitesterkt og slitasje-resistent stoff. Nylonfilamentene blir dampet un…

In stock

SKU: JN22/NZ676531 Category: Tags: ,

Description

Denne beskrivelsen er automatisk oversatt:
Svart jakke fra Stone Island. Laget av et lett, slitesterkt og slitasje-resistent stoff. Nylonfilamentene blir dampet under spinnprosessen for å levere en oppfatning nærmere organiske fibre. Stoffet har blitt harpiksbehandlet på innsiden for å oppnå mild vind og vannmotstand. Klæret er polstret med et PrimaLoft®-TC-lag, en eksklusiv blanding av isolerende fibre, 70% resirkulert, konstruert med steinøya for å motstå de høye temperaturene på plagget fargingsprosedyrene uten å gå på kompromiss med loft eller isolerende egenskaper. Stående krage med skjult hette. Epaulettes, den venstre ene pyntet med Stone Island Compass-merket. Brystlommer med klaff og snapfesting. Håndlommer med skrå klaff og knappfesting. Stropper med justerbare knapper på mansjetter. Indre snor på ryggen. Toveis glidelås skjult av klaff med knapper.
Materiale: Ekstern: 100% polyamid / nylon; Belegg: 100% polyuretanharpiks; Sekundært stoff: 100% polyamid / nylon
Vedlikeholdsinstruksjoner: Vask ved maks 30 ° C. Jern ved maks 110 ° C uten damp. Ikke: blek, tørketrommel, tørr ren. Linje tørr i skyggen. Bruk nøytralt vaskemiddel.
Produktnavn: 43532 Naslan

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stone Island Herre Jakker | 43532 Naslan Light Watro Jacket Black”

  • 100% sikker shopping
  • Fri frakt
  • Sikker shopping SSL-kryptering
  • 20-30 dagers returrett
  • Betalingsmåte: